top of page

za 14 sep

|

Huldenberg

Bewegen van Binnenuit in samenwerking met Iris van Groove

Bewust bewegen, vertragen en verbinden voor iedere vrouw. Wil je graag terug meer verbinding met je lichaam? Leven en te bewegen op je eigen ritme? Dan is onze workshop iets voor jou!

Bewegen van Binnenuit in samenwerking met Iris van Groove
Bewegen van Binnenuit in samenwerking met Iris van Groove

Tijd en locatie

5 andere datums

14 sep 2024, 09:30 – 11:00

Huldenberg, Smeysberg 48, 3040 Huldenberg, België

Over deze workshop

Bewust bewegen, vertragen en verbinden!  Voor iedere vrouw!

Wil je graag terug meer verbinding met je lichaam? Spreekt het je aan om meer te leven en te bewegen op je eigen ritme? Dan ben je hier juist!

In deze plezante no nonsense workshop laat Iris laat je kennis maken met Groove, dé meest eenvoudige manier om te bewegen op muziek. Groove geeft je de kans om op je eigen tempo en op je eigen manier je lichaam te (leren) gebruiken. Meer op irisgroove.com

Katelijne brengt je in verbinding  met je lichaam op een zachte manier. Ze leert je om te luisteren naar de wijsheid van je lichaam en je innerlijk weten.   

Iris is energiek en vrolijk die iedereen in beweging krijgt!

Katelijne is een enthousiaste en empathische lichaamstherapeute, die met baby’s, kinderen en volwassen werkt vanuit de pre- en perinatale psychologie. 

Wat brengt het je?

- bewegen en ontspannen op verschillende muziekstijlen  - je eigen grenzen te voelen en aan te geven  - meer energie te krijgen en te voelen wat je nodig hebt  - mogen vertragen en zorgen voor jezelf

Voor wie Deze sessies zijn geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden.  Jonge moeders, zwangere vrouwen of vrouwen met een (onvervulde) kinderwens zijn zeker ook welkom.

Aan het einde van de sessie maken we tijd voor een gezellig samenzijn in de prachtige serre.

Data

Telkens zaterdag

14 - 21 - 28  september

  5 - 12 - 19   oktober van 9h30 -11h

Prijs

€160 voor de reeks van 6

Inschrijven 

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je snel in!  Je kan enkel voor de volledige reeks inschrijven.

Stuur een mail met je naam & telefoonnummer naar katelijne@onada.be Je inschrijving is pas definitief na betaling.  Minimum 8 deelnemers , maximum  12.

Deel dit evenement

bottom of page