top of page
2 kaat495.jpg

Getuigenissen

"Mijn zoontje van 4 jaar heeft nooit goed geslapen: elke nacht wakker, vaak een crisis in het midden van de nacht… Onze vroedvrouw raadde me aan om contact op te nemen met Katelijne. Tijdens de eerste sessie nam ze de tijd om ook naar mijn verhaal, als mama, te luisteren. Dat heeft heel veel deugd gedaan. Ons geboorteverhaal werd uitgebreid besproken, en Katelijne had aandacht voor zowel de fysieke als de emotionele aspecten van het leven met een slechte slaper, en bij uitbreiding ook het hele zwangerschaps- en bevallingstraject. Ondertussen kon mijn zoontje heel rustig spelen in dezelfde ruimte, dicht bij mij. Hoewel hij niet direct betrokken was bij het eerste deel van de sessie, merkte ik dat hij toch heel rustig werd van Katelijne’s stem en aanwezigheid, heel aangenaam om te ervaren als mama.

 

In het tweede deel van de sessie stelde Katelijne ook vragen aan mijn zoontje zelf, terwijl ze rustig shiatsu op hem toepaste. Mijn zoontje was opnieuw heel rustig  en had duidelijk heel veel deugd van de sessie, hij ontspande volledig. Ook voelde ik als mama letterlijk een gewicht van mijn schouders vallen door hem zo rustig en ontspannen te zien. Het slapen gaat sinds de eerste sessie al heel wat beter, maar we hebben toch al een tweede en binnenkort ook derde sessie gepland met Katelijne, om verdere vooruitgang te bekomen. De sessies bij Katelijne hebben een duidelijk positieve impact op ons gezin: ons slaappatroon is verbeterd, maar ik heb het gevoel dat de band met mijn zoontje ook is versterkt."
 

Het voelde heel bijzonder toen ik Katelijne voor het eerst zag, tijdens een voorstelling op de vroedvrouwen dag.

"Ze straalt een enorme rust uit en je voelt je snel veilig. Die veiligheid had ik nodig om los te kunnen laten, te kunnen voelen welke onderliggende emoties vast zaten om hier ook mee verder te kunnen. Doorheen de sessies bekijken we wat er op dat moment nodig is, het is volledig aangepast op jezelf. Door de hulp die ik kreeg om dieper te gaan voelen ben ik oude emoties kunnen gaan loslaten, emoties waar ik niet van wist dat ze er waren. Katelijne maakt een sessie heel bijzonder, je kan/ mag gewoon zijn.

Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen"


"J'ai fait appel à Katelijne parce que je rencontrais des difficultés à allaiter ma fille, et cela entraînait des pleurs et une grosse frustration pour ma part. Avec beaucoup de douceur et empathie, elle a su écouter les besoins de ma fille, et a identifié les blessures qui m'empêchaient de vivre la maternité sereinement. À chaque séance j'avais une sensation de légèreté, et j'ai peux trouver mes ressources pour me sentir plus heureuse. C'était une expérience très positive et enrichissant!
Merci beaucoup Katelijne."


Estefania

Maak een afspraak

 

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als per mail. Wil je graag weten hoe ik praktisch te werk ga en welke tarieven er gelden? Dan vind je alle praktische info hier.

praktijk_4502_edited.jpg
bottom of page