top of page

Over Katelijne 

Ik ben steeds op zoek naar diepte en antwoorden op het leven.

Mijn passie is om anderen te begeleiden en letterlijk op te tillen om lichter en vrijer in het leven te staan.  Zowel vowassenen, kinderen als baby's.

Ik creëer een veilige omgeving waarin je antwoorden kan vinden op wat zich steeds weer herhaalt in je leven. Op je eigen tempo.

Ik luister naar jou zonder oordeel en zie je zoals je bent. 

Ik ben ouder-baby therapeut io. en shiatsutherapeut. Aan de basis vroedvrouw. Ik werk vanuit de pre- en perinatale psychologie.

 

Ik word getraind, gevormd, geïnspireerd door het fantastisch team van de Castellinotraining.  Hier ontdekken en werken we met herinneringen van het leven in de baarmoeder en het geboorteproces. Deze herinneringen bepalen later in het leven processen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.  Het is een lichaamsgerichte aanpak. Je krijgt ondersteuning om te voelen wat je miste in je leven, om wat moeilijk voor je is te integreren. Om meer mogelijkheden te creëren in het nu. Om niet meer te leven vanuit je pijn of schuldgevoel, maar vanuit wie je in essentie bent.

 

Ik werk op zielsniveau. Dit wil zeggen dat ik je ondersteun in het maken van verbinding met jezelf, je baby, je kind, je partner;  vanuit je prachtig hart. Ik werk ook liefst met het hele gezin. Heling gebeurt in relatie tot elkaar. Het is een meerwaarde om naast een individuele begeleiding je als koppel, als gezin te laten ondersteunen.

Maar ook individueel kan je bij mij terecht...we zijn immers allemaal geboren.

Baby's en kinderen zijn wonderbaarlijk...ik merk dat ze de veiligheid voelen die zij hier bij ONADA samen met hun moeder en vader kregen. Ze voelen veiligheid en worden gezien en gehoord in hun verhaal. De band die hierdoor gecreërd wordt is uniek en duuurzaam. Het geeft een opening om later in hun leven door mij verder ondersteuning te krijgen bij slaapproblemen, moeilijke overgang naar crèche of naar school gaan...Ook dan zijn ze welkom.

Mijn shiatsuspecialisatie volgde ik bij Suzanne Yates, Wellmother.

   

Welkom!

1 kaat1.jpg

"Ik werk vanuit het weten dat alles wat we ervaren bij de bevruchting, de zwangerschap, tijdens en na de geboorte een imprint heeft op het latere leven. Het lichaam slaat deze herinneringen op. Hoe bewuster we hiermee omgaan en hoe natuurlijker deze periode verloopt, hoe meer ruimte er gecreërd wordt voor een optimale start en een vrijer leven. 

 

Maar niets hoeft perfect te zijn... ook op een later moment in het leven is er altijd de kans om te helen wat anders kon verlopen. Wat zich steeds weer toont, vraagt om gezien te worden en biedt iedere keer weer kans op herstel"

Opleidingen

 

Ray Castellino training, Perinatal psychology and working with families and their babys

Tara Blasco, Mary Jackson, Lin Vermeiren, Carme Renalias 2022- 2026

Soul Approaches for working with baby's and families Nina Ketscher 2024

Trauma en Geboorte Ybe Casteleyn 2022

Womb Chakra, Nina Ketscher 2022

Practitioner know thy self Tara Blasco, Mary Jackson 2021

Birth Imprints Anna Verwael 2019

Women's cycles Wellmother 2018

Compassionate Communication Mironel De Wilde 2017

Holistic maternity Care Wellmother Shiatsu 2015-2017

Shiatsu Iyashi 2012-2016

From Womb to World Anna Verwael 2016

Waarderend coachen Thomas More Basis en Verdiepingstraining 2015-2017

Maak een afspraak

 

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als per mail. Wil je graag weten hoe ik praktisch te werk ga en welke tarieven er gelden? Dan vind je alle praktische info hier.

bottom of page