top of page
Image by Kelly Sikkema

Jouw geboorteverhaal helen
Jezelf helen & begrijpen vanuit het verhaal van het begin van je leven.

Veel van onze onverteerde ervaringen komen uit onze eerste levensfases: de zwangerschap, de bevalling, de vroege kindertijd en zelfs de periode rond conceptie. In deze prille periode van ons leven wordt de psychologische en fysieke basis wordt gelegd van hoe het voor ons is om in deze wereld te zijn. Hier ervaren we of de wereld voor ons veilig is of niet, hoe het is om relaties aan te gaan enzovoort. Als respons hierop ontwikkelen we beschermingsmechanismen, bepalen we wanneer we deze inzetten en bepalen we hoe ons autonome zenuwstelsel zich reguleert.

De effecten van deze onverteerde ervaringen blijven hangen in ons lichamelijk celgeheugen en daarom is het lichaam ook de toegangspoort tot deze informatie uit het verleden. Het lichaam toont het verhaal, op een manier die ons hoofd niet kan bevatten. 

Tijdens deze sessies begeleid ik je met heel veel liefde om bewustzijn te krijgen rond de klacht die je ervaart. Door te vertragen en naar de taal van je lichaam te leren luisteren, ontdek je wat de link is tussen jouw klacht in het nu en jouw verhaal in het verleden. Zodra dit bewustzijn er is, kan via het lichaam  hersteld worden wat ontbrak of kan je de uitdagingen die er waren  integreren. Hierdoor vergroot je vermogen om helemaal in het nu te komen en je mogelijkheden optimaal te gebruiken.

Emma 
Image by kazuend

Het voelde heel bijzonder toen ik Katelijne voor het eerst zag, tijdens een voorstelling op de vroedvrouwen dag.

Ze straalt een enorme rust uit en je voelt je snel veilig. Die veiligheid had ik nodig om los te kunnen laten, te kunnen voelen welke onderliggende emoties vast zaten om hier ook mee verder te kunnen. Doorheen de sessies bekijken we wat er op dat moment nodig is, het is volledig aangepast op jezelf. Door de hulp die ik kreeg om dieper te gaan voelen ben ik oude emoties kunnen gaan loslaten, emoties waar ik niet van wist dat ze er waren. Katelijne maakt een sessie heel bijzonder, je kan/ mag gewoon zijn.

Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. 

Aanpak

 

Ik werk lichaamsgericht en zet mijn kennis en kunde in om jouw innerlijke weten naar boven te brengen. Ik ga hierin heel intuïtief te werk omdat dit de sterkste resultaten geeft.

 

Met heel veel liefde, en vanuit verbinding op zielsniveau, luister ik naar wat jij nodig hebben om het probleem in de diepte te kunnen aanpakken. Soms is het nodig om  ook shiatsu in te zetten. 

Wil je graag eerst even vrijblijvend kennismaken? Dan kan je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. 

Maak een afspraak

 

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als per mail. Wil je graag weten hoe ik praktisch te werk ga en welke tarieven er gelden? Dan vind je alle praktische info hier.

bottom of page