top of page

Zwangerschapsbegeleiding
Van kinderwens tot kraamtijd

De periode rond zwangerschap en geboorte is, hoe mooi ook, vaak een uitdagende periode. Het nieuwe leven kan je oude vertrouwde leven behoorlijk 

 overhoop halen. Er komen heel wat vragen en onzekerheden naar boven en dikwijls roept het onbewust ook herinneringen om aan je eigen babytijd, geboorte of tijd in de baarmoeder.  

 

Begeef je je op het pad van ouderschap dan is het zo waardevol om hier bewust tijd en ruimte voor te maken. Dit geeft je baby, jezelf en ook je gezin de optimale bedding om met alle veranderingen optimaal om te gaan 

 

Ik ondersteun je graag in deze periode van kinderwens tot kraamperiode. Ik ondersteun je om samen met je partner een zielsverbinding met je babytje maken. Ik begeleid je om je eigen blokkades op te lossen, zodat je deze niet hoeft door te geven aan jouw baby. 

Mijn aanpak is steeds lichaamsgeoriënteerd.

Waarvoor kan je bij me terecht?

Na het verlies van ons zoontje op 37 weken zwangerschap, zijn we bij het begin onze nieuwe zwangerschap op zoek gegaan naar extra begeleiding. We waren erg bewust van het feit dat we deze zwangerschap niet zouden beleven vanop een roze wolk en zijn op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen/begeleiden bij de angst, paniek, stress,… die deze zwangerschap ongetwijfeld zou meebrengen. ...

Dankzij de sessies bij Katelijne heb ik geleerd geen angst te hebben voor de paniek. Ik durf de angst, woede, jaloezie, ... meer toelaten omdat ik weet hoe hier mee om te gaan. Hoe mezelf te ‘kalmeren’.  

Als partner voel ik mij door de sessies bij Katelijne een stuk zekerder in het ‘begeleiden’ van mijn vrouw. Ik weet dat ik haar angsten, paniek,… kan opvangen. Ik weet dat ik er voor haar kan zijn tijdens de moeilijke/pijnlijke momenten zowel tijdens haar zwangerschap als tijdens de arbeid en bevalling. 

Het belangrijkste resultaat van de sessies is voor ons dat we geleerd hebben om de zwangerschap samen te beleven. Zowel als koppel als en ook als gezin.

Aanpak

 

Ik werk lichaamsgericht en zet mijn kennis en kunde in om jouw innerlijke weten naar boven te brengen. Ik ga hierin heel intuïtief te werk omdat dit, zeker bij baby's de sterkste resultaten geeft.

 

Met heel veel liefde, en vanuit verbinding op zielsniveau, luister ik naar wat jij of je baby nodig heeft om het probleem in de diepte te kunnen aanpakken. Soms is het nodig om  ook shiatsu in te zetten.

 

Wil je graag eerst even vrijblijvend kennismaken? Dan kan je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.  

Maak een afspraak

 

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als per mail. Wil je graag weten hoe ik praktisch te werk ga en welke tarieven er gelden? Dan vind je alle praktische info hier.

praktijk_4502_edited.jpg
bottom of page