Workshops

Babyshiatsu groepssessie

We time voor jou en je baby... Babyshiatsu is een massage met zachte druk op bepaalde punten van het lichaam van je baby. Het is ook echt aanwezig zijn bij je baby. Je verbinden met je kindje. Leren luisteren naar wat je baby je wil zeggen... Leren kijken en te voelen waar je baby wil aangeraakt worden.

Als prille ouder is het niet evident om je baby te lezen, om plots 24h, 7 dagen op 7 verantwoordelijk de zijn voor het kleine wezentje. Dit kan je onzeker maken. Tijdens deze drie lessen krijg je een  trukendoos aangereikt vol met concrete tips die jou maar ook je baby helpen tijdens deze intense periode. Op maat van wat je nodig hebt en 24h, 7 dagen op 7 bruikbaar.

Iedere sessie ronden we af met ouder-fit oefeningen.

Ik bied deze workshop aan in een reeks van 3 lessen omdat iets nieuws leren nu eenmaal tijd vraagt, zowel voor ouder als baby. Het garandeert ons ook de rust die nodig is om helemaal in het genieten te komen van masseren en gemasseerd worden.

Data: Vrijdag 11juni - 18 juni - 25 juni van 9h45 tot 11h

Prijs: 25 euro

Online workshop shiatsu groepssessie

Leer samen online eenvoudige shiatsu technieken aan die je zowel kan toepassen bij jezelf, bij je partner als bij je baby. Je leert:

  • ontspannende technieken om je partner en jezelf te ondersteunen tijdens of na de zwangerschap.

  • wat je kan doen om je baby te helpen ontspannen.

  • op een heel simpele manier hoe je door aanraking ontspanning bereikt.

 

Prijs: 20 euro

Ade.JPG
Word jij ook graag ondersteund?