top of page

Datum zelf te kiezen

|

Onada

ONADA Zelfzorg Arrangement

Ben je zwanger, bevallen, of heel moe in je moederschap? Zie je 't even niet meer zitten en heb je het gevoel dat het allemaal teveel is? Heb je nood aan ontlading? Mis je energie? Gun jezelf dan een dag om er even helemaal tussenuit te gaan, om te landen en te vertragen. Laat je even dragen.

ONADA Zelfzorg Arrangement
ONADA Zelfzorg Arrangement

Tijd en locatie

Datum zelf te kiezen

Onada, Coigesteenweg 67, 3061 Bertem, België

Over deze workshop

Voor wie?

Ben je zwanger, bevallen, of heel moe in je moederschap?

Draag je teveel op je schouders en heb je behoefte om zelf gesteund te worden en te ontladen? Voel je dat je energiepeil laag is?

Heb je nood aan rust? Wil je alles even achterlaten, niets hoeven doen, niets plannen, voorbereiden, niet denken aan, geen huishouden te doen,... ?

Ben je teveel geprikkeld, blijf je altijd 'aan' staan, vind je geen rust meer, of kan je moeilijk slapen?

Wil je even gedragen worden? Wil je er enkele uren helemaal tussenuit?

Wat brengt het je?

Je bent je heel erg welkom. Je mag hier landen, vertragen en je helemaal laten dragen. 

Door te vertragen krijg je terug verbinding met jezelf. Zo krijgt je meer toegang tot wie je in wezen bent en je kan terug beter in verbinding gaan met je kinderen en partner. 

Je krijgt de tijd en ruimte om te voelen wat belangrijk voor je is in je moederschap. Even afstand nemen maakt dat je ook een andere kijk krijgt op de situatie. 

Je mag hier in een warme, gezellige omgeving gewoon ZIJN en je eigen ritme volgen. Bij mooi weer kan je in de prachtige tuin ontspannen en je batterijen opladen.

Voorwaarden?

  • We hadden reeds persoonlijk contact tijdens een sessie. 
  • Je komt op doorverwijzing. In dat geval maken we eerst online kennis. 

Basisarrangement

Volledige kamer voor jezelf

Intake-welkom moment 30’

Lichte maaltijd

Optioneel

Shiatsubehandeling

Lichaamsgeoriënteerde sessie - coaching

Creatief werken (moad board, expressie geven via woorden, tekenen)

Prijs

De prijs hangt af van de duur en inhoud van het arrangement en wordt op maat gemaakt.

Getuigenis van een mama

Wat is het heerlijk thuiskomen bij Katelijne. Even de pauzeknop induwen, gedragen en verzorgd worden. Na een fertiliteitstraject, een moeilijke bevalling en een medisch traject met mijn eerste kindje kom ik moeilijk tot rust en heb ik echt nood aan ondersteuning bij mijn tweede zwangerschap. Echt kunnen rusten en ontspannen is een uitdaging voor mij. Thuis is er altijd wel iets te doen, iets om bezig mee te zijn. Bij Katelijne is er echt ruimte om stil te staan, los te laten, te rusten, een dutje te doen. Om even verzorgd te worden en niet zelf te zorgen. Om het terug te kunnen laten stromen. Rusten, wat is dat hier? Een lekkere lunch,  zelfgemaakte soep, huisgemaakte confituur - een gezellig muziekje op de achtergrond, een kaarsje.  Maar ook een dutje, een shiatsu-sessie, knutselmateriaal om een collage te maken, bladeren door creatieve boeken en even inchecken met Katelijne. Ik ken Katelijne ondertussen al drie jaar. En nog steeds kom ik minstens maandelijks naar hier. Om even uit de doe-modus te geraken en gewoon te zijn. Te voelen, te connecteren met mezelf. Zo dankbaar dat dat hier kan.

Praktisch

Ben je geïnteresseerd in een ONADA zelfzorg arrangement? Stuur dan een mailtje naar katelijne@onada.be of meld je aan via de inschrijfknop. Ik neem nadien contact met je op. Samen bespreken we alle details. 

Deel dit evenement

bottom of page