top of page

Datum zelf te kiezen

|

Onada

ONADA Zelfzorg Arrangement

Ben je zwanger, bevallen, of heel moe in je moederschap? Zie je 't even niet meer zitten en heb je het gevoel dat het allemaal teveel is? Heb je nood aan ontlading? Mis je energie? Gun jezelf dan een dag om er even helemaal tussenuit te gaan, om te landen en te vertragen. Laat je even dragen.

ONADA Zelfzorg Arrangement
ONADA Zelfzorg Arrangement

Tijd en locatie

Datum zelf te kiezen

Onada, Coigesteenweg 67, 3061 Bertem, België

Over deze workshop

Voor wie?

Voor vrouwen tout court! Zeker als je een zwangerschapswens hebt, zwanger bent, moeder geworden...Maar ook los van het moederschap ben je welkom.

Voor alle vrouwen die even willen aanmeren, rust vinden, de focus  bij zichzelf leggen, niet meer ten dienste van iemand zijn.

Vrouwen die veel op hun schouders dragen, willen ontladen en gesteund worden. 

Als je nood hebt om even alles achter te laten, niets te hoeven doen, niets plannen, niet denken aan, geen huishouden doen... 

Als je overprikkeld bent, je blijft  'aan' staan, geen rust meer vindt of moeilijk kan slapen. 

Je wil er even tussenuit.

Dan ben je zo welkom!

Wat brengt het je?

Je welkom voelen. Kunnen landen, vertragen en je helemaal laten dragen. 

Door te vertragen krijg je terug verbinding met jezelf. Zo krijg je meer toegang tot wie je in wezen bent en je kan terug beter in verbinding gaan met je kinderen en partner. Je krijgt terug energie.

Je krijgt de tijd en ruimte om te voelen wat belangrijk is voor je. Even afstand nemen maakt dat je ook een andere kijk krijgt op de situatie. 

Je mag hier in een warme, gezellige omgeving gewoon ZIJN en je eigen ritme volgen. Je batterijen opladen.

Bij mooi weer kan je in de tent en in de prachtige tuin ontspannen. 

Voorwaarden

  • We hadden reeds persoonlijk contact tijdens een sessie. 
  • Je komt op doorverwijzing. In dat geval maken we eerst online kennis. 

Voor wie is het niet

Dit arrangement is geen therapeutisch verblijf

Basisarrangement 175 euro

Duur: 6 uur 

Volledige kamer voor jezelf

Pop up:  zomertent in een prachtige setting

Lichte maaltijd: ofwel een vegetarisch ontbijt of een vegetarische lunch afhankelijk van het uur dat je incheckt

Thee en water

Creatief werken (moad board, expressie geven via woorden, tekenen)

Uitgebreid arrangement 255 euro

Shiatsubehandeling 45' 

Of lichaamsgeoriënteerde sessie - coaching 45'

Tijdstip

Van 9h tot 15h

Van 13h tot 19h

Van 16h tot 22h

Getuigenis 

Wat is het heerlijk thuiskomen bij Katelijne. Even de pauzeknop induwen, gedragen en verzorgd worden.  Na een fertiliteitstraject, een moeilijke bevalling en een medisch traject met mijn eerste kindje kom ik moeilijk tot rust en heb ik echt nood aan ondersteuning bij mijn tweede zwangerschap. Echt kunnen rusten en ontspannen is een uitdaging voor mij. Thuis is er altijd wel iets te doen, iets om bezig mee te zijn. Bij Katelijne is er echt ruimte om stil te staan, los te laten, te rusten, een dutje te doen. Om even verzorgd te worden en niet zelf te zorgen. Om het terug te kunnen laten stromen.  Rusten, wat is dat hier? Een lekkere lunch,  zelfgemaakte soep, huisgemaakte confituur - een gezellig muziekje op de achtergrond, een kaarsje.  Maar ook een dutje, een shiatsu-sessie, knutselmateriaal om een collage te maken, bladeren door creatieve boeken en even inchecken met Katelijne.  Ik ken Katelijne ondertussen al drie jaar. En nog steeds kom ik minstens maandelijks naar hier. Om even uit de doe-modus te geraken en gewoon te zijn. Te voelen, te connecteren met mezelf. Zo dankbaar dat dat hier kan.

Praktisch

Ben je geïnteresseerd in een ONADA zelfzorg arrangement? Stuur dan een mailtje naar katelijne@onada.be of meld je aan via de inschrijfknop. Ik neem nadien contact met je op. Samen bespreken we alle details. 

Deel dit evenement

bottom of page