top of page

Ogen..spiegels van onze ziel...

Bijgewerkt op: 23 mrt.


Waar kom ik vandaan

Wat kom ik hier doen...waar wil ik naartoe...wat is belangrijk voor me?

 

Herken je deze vragen?

 Al heel vroeg  stimuleert onze ziel ons om te groeien en om te zijn wie we echt zijn…Al van in de baarmoeder.

Heel vroeg in het leven dragen we een verhaal met ons mee en willen we onze weg hier vinden…

 

Een baby wil al heel vroeg in het leven erkenning, erbij horen, gezien worden. Het is soms uitdagend om hier op de wereld te komen, om zich aan te passen aan de omgeving waarin een baby terecht komt. Op hun manier proberen baby's ook kenbaar te maken wie ze zijn en om duidelijk te maken wat ze van je nodig hebben.

Baby's willen jou voelen en willen dat je hen voelt. Ze groeien door aanwezigheid.

 

We kunnen leren op zielsniveau verbinding te maken met baby’s om hen te begrijpen, hun impulsen te voelen. Verbinden op zielsniveau gebeurt vanuit je hart, je mooie hart. Vandaaruit kan je verbinding maken op hartsniveau, op zielsniveau. Het creëert veiligheid voor je baby/ je kind en is de basis voor diepgaande relaties.

 

Nina Ketscher PPNE, MA, CEIM geeft op 26-27 april in Everberg in #Vuurvlinder een Workshop 'Soul Approaches to Nurture Babie's and their Families'. Nina leert je hiervoor hands on technieken aan.

Op zondag 28 april geeft ze ook een Baby Blessing in mijn praktijk #ONADA in Leefdaal.


 Verbindingen op zielsniveau zijn voedend, het is een verwelkoming van je baby, maar ook van jezelf…Door omstandigen is het voor jou als ouder misschien niet gemakkelijk om die verbinding aan te gaan. Door drukte, of door bepaalde overtuigingen in de maatschappij zoals: 'Baby's weten niet wat er gebeurt, of baby's vergeten wat er gebeurd is'... Of mogelijk is er iets van in jouw begin van het leven dat nog aandacht, om heling vraagt.

 

Zo volgde ik onlangs zelf wat ik diep van binnen al lang wou doen: de naam die ik bij mijn geboorte van mijn ouders kreeg 'Katelijne' terugnemen. Het is de naam die ik kreeg al voor mijn conceptie. De naam waarmee er naar me verlangd werd, waarmee ik welkom geheten werd. Ik volgde dit gevoel en je mag me vanaf nu ook Katelijne noemen.

 

Wil jij ondersteuning in het volgen van wat je diep van binnen weet en om op zielniveau verbinding te maken met je baby, je kind? Dan ben je welkom op de workshop met Nina Ketscher; voor een afspraak in mijn praktijk en/of op het weekend Liberation in augustus met Véronique Van outrive in Orval. Laat je voeden, durf ontvangen.

 

Vanaf deze maand, maart, kan je ook bij mij terecht voor een rustarrangement. Hierover lees je meer op mijn website.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page